
Salihli ilçesinde, tek yönlü dur-geç köprüsünün girişinde meydana gelen kazada, bir kişi öldü bir kişide ağır yaralandı.
Saat 01:00 sularında Gölmarmara istikametinden Salihli istikametine doğru giden sürücüsü Can İsmail Doğan (23) olan 45 LN 963 plakalı motorsiklet bir aracın geçebileceği enlilikteki dur-geç köprüsüne hızlı ve dengesiz bir şekilde girmesi sonucu bariyerlere çarparak meydana feci kaza meydana geldi. Can İsmail Doğan (23) kaza yerinde hayatını kaybederken eşi Sinem Doğan ise ağır yaralı olarak Salihli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Kaza nedeniyle, Salihli Gölmarmara yolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapalı kaldı.
Erden Dönmez - Gelişen Salihli Gazetesi
YASAL UYARI: salihligazetesi.com, Gökçe Medya’ya ait olup, yine tarafından işletilmektedir. İçeriği telif hakları ve ticari marka kanunları tarafından korunmaktadır. Bu sitedeki hiç bir haber ve fotoğraf kopyalanamaz, çoğaltılamaz, içeriğinden alıntı dahi yapılamaz. Yapanlar hakkında ise yasal işlemler başlatılacaktır.