
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası maddi durumu yetersiz öğrencilere kıyafet yardımına devam ediyor.
STSO kadın üyelerinden ve üye eşlerinden oluşan STSO Kadınlar Birliği kısa süre önce kurulmuştu. Birlik çalışmalara hızlı başlayarak maddi durumu yetersiz öğrenciler için mont, pantolon ve tişörtleri köy okullarına teslim etmeye devam ediyor.
Dilek Gür başkanlığında toplanan STSO Kadınlar Birliğinde bu etkinliğe Nermin Uyar, Beray Erim, Saadet Severoğlu ve Seval Özgüven de katıldı.
Kampanya da, toplamda 11 okuldan 120 yardıma muhtaç öğrenciye ulaşılması hedefleniyor.
Kampanya programı doğrultusunda STSO Kadınlar Birliği ilk olarak Salihli Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okulu, Uğur Kiremit İlköğretim Okulu, Poyraz Köyü İlköğretim Okulu ve Gökeyüp İlköğretim Okulunu ziyaret ettiler. Kampanya devamında ise Akaydın İlköğretim Okulu, Alpaslan İlköğretim Okulu, Namık Kemal İlköğretim Okulu, Beşeylül İlköğretim Okulu, Atatürk İlköğretim Okulu, Yılmaz İlköğretim Okulu ve İbrahim Akkayan İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek maddi durumu yetersiz öğrenciler için mont, pantolon ve tişörtleri bayram öncesi teslim edecekler.
Gelişen Salihli Gazetesi
YASAL UYARI: salihligazetesi.com, Gökçe Medya’ya ait olup, yine tarafından işletilmektedir. İçeriği telif hakları ve ticari marka kanunları tarafından korunmaktadır. Bu sitedeki hiç bir haber ve fotoğraf kopyalanamaz, çoğaltılamaz, içeriğinden alıntı dahi yapılamaz. Yapanlar hakkında ise yasal işlemler başlatılacaktır.