
Salihli Belediyesi tarafından 10.08.2011 tarihinde ihalesi yapılan, Salihli Çavlu Köyü’nde hayvan pazarı inşaatına başlanıldı.
İhaleye alan Söylemez İnşaat sahibi Ürfan Söylemez Çavlu Köyü Tapulamasının 18 pafta 1776 parseldeki alan üzerinde yapılacak olan hayvan pazarının 384 adet büyükbaş, 1152 adet küçükbaş hayvan kapasiteli ve içersinde personel binası, 2 adet karantina binası, tuvalet binası, konaklama binası, fosseptik, gübre toplama yeri, giriş ve çıkışında dezenfeksiyon havuzu, 90 araçlık otopark ile yaklaşık 19000 m2 lik alanda hizmet vereceği belirtti. Söylemez inşaatı süresinden 2 - 3 ay gibi önce bitireceklerinin müjdesini de verdi.
SON KEZ KURULDU
Salihli Gölmarmara yolu üzerinde bulunan hayvan pazarı son kez geçtiğimiz Kurban Bayramında kuruldu. Salihli Çavlu Köyü’ne yapılacak olan yeni hayvan pazarı son derece modern olacak.
Gelişen Salihli Gazetesi
YASAL UYARI: salihligazetesi.com, Gökçe Medya’ya ait olup, yine tarafından işletilmektedir. İçeriği telif hakları ve ticari marka kanunları tarafından korunmaktadır. Bu sitedeki hiç bir haber ve fotoğraf kopyalanamaz, çoğaltılamaz, içeriğinden alıntı dahi yapılamaz. Yapanlar hakkında ise yasal işlemler başlatılacaktır.