
Salihli’de meyve fidanlarının satışına devam ediliyor. Çarşamba günleri kurulan çarşamba pazarında fidanlarını satışa sunan fidan satıcıları satışlardan memnun olmadıklarını söylediler.
Salihli Bahçecik Köyü’nden fidan satıcısı Ahmet Ulaş; “Şu an istediğimiz oranda satış yapamıyoruz. Eski satışlar yok, çiftçilerimizin ihtiyacı var ama parası olmadığı için alamıyor. Fidan fiyatlarını pahalı bulan vatandaşlar fazla çeşitlere yönelmiyor. Fidanlarımızı yeni yılın ilk haftasından itibaren satışa sunduk fakat yaptığımız satışlar masraflarımızı karşılamıyor. Buna rağmen sabırla satışların artmasını bekliyoruz" dedi.
Fidan satışlarının 20 Mart 2012 tarihine kadar süreceğini söyleyen fidan satıcısı Adem Ulaş; kayısı, erik, napolyon kirazı, şeftali, elma, zeytin, muşmula, ayva gibi birçok fidan çeşitlerinden sattıklarını ve fidanların tanesinin 4-5 TL arasında değiştiğini sözlerine ekledi.
Gelişen Salihli Gazetesi
YASAL UYARI: salihligazetesi.com, Gökçe Medya’ya ait olup, yine tarafından işletilmektedir. İçeriği telif hakları ve ticari marka kanunları tarafından korunmaktadır. Bu sitedeki hiç bir haber ve fotoğraf kopyalanamaz, çoğaltılamaz, içeriğinden alıntı dahi yapılamaz. Yapanlar hakkında ise yasal işlemler başlatılacaktır.